Kj2052 發表於 2021-6-18 09:52

JV1376 發表於 2021-6-18 09:47
呢個有冇新消息,會唔會都係20/6同一日落地

減班?

m_rd08 發表於 2021-6-18 10:44

Kj2052 發表於 2021-6-18 09:52
減班?

係E41不停7樓…

m_rd08 發表於 2021-6-18 19:04

N30 天水圍去元朗分段$6.9 (屯門未知)
E36A 天水圍去元朗分段$4.6

lsc04d11 發表於 2021-6-18 19:20

m_rd08 發表於 2021-6-18 19:04
N30 天水圍去元朗分段$6.9 (屯門未知)
E36A 天水圍去元朗分段$4.6

原來換九巴版豬紙係唔想俾我地知屯門啲分段。。。

eric278 發表於 2021-6-19 08:22

lsc04d11 發表於 2021-6-18 19:20
原來換九巴版豬紙係唔想俾我地知屯門啲分段。。。

九巴APP今早已上載NA36及NA37新收費表。

NA36
全程收費:$33.00
屯門赤鱲角隧道轉車站往國泰城 $28.00
屯門市中心往錦上路站 $12.00
宏達路往錦上路站 $8.50

NA37
全程收費:$33.00
屯門赤鱲角隧道轉車站往國泰城 $28.00
屯門市中心往天水圍市中心 $12.00
洪水橋站往天水圍市中心 $8.50

屯門赤鱲角隧道第二階段巴士重組的首班車為NA36,將於明天(6月20日)凌晨0010於國泰城開出。

m_rd08 發表於 2021-6-19 10:22

E36/P詳細時間表: https://search.kmb.hk/TD_SS/E36.pdf
E36A詳細時間表: https://search.kmb.hk/TD_SS/E36A.pdf
E37詳細時間表: https://search.kmb.hk/TD_SS/E37.pdf

Sita1004-1017 發表於 2021-6-19 11:13

E33非繁20分鐘一班 E36/E37非繁25分鐘一班 E36A又30分鐘 即係所謂屯赤開通增加東涌同大西北嘅聯繫係廢嘅
唔怪得點解依家東涌越嚟越少人坐E車,城巴嗰啲就兜到趕客 龍運嗰啲就疏到趕客

PF2802 發表於 2021-6-19 11:48

Sita1004-1017 發表於 2021-6-19 11:13
E33非繁20分鐘一班 E36/E37非繁25分鐘一班 E36A又30分鐘 即係所謂屯赤開通增加東涌同大西北嘅聯繫係廢嘅
唔 ...

東涌去大西北唔搭E車唔通搭地鐵?
改唔改路都咁疏㗎啦,攞嚟講

Sita1004-1017 發表於 2021-6-19 12:04

PF2802 發表於 2021-6-19 11:48
東涌去大西北唔搭E車唔通搭地鐵?
改唔改路都咁疏㗎啦,攞嚟講
D人話兩地往來會越嚟越頻繁㗎嘛 但係見到咁嘅班次我不如出返去荃灣/九龍唔好
班次密嗰啲只係cover係屯元天返機場嘅繁忙時間,其他時間?連冇咗跨境客嘅279X都密過E33呀!

GU9338 發表於 2021-6-19 12:19

唔 ...

你想期望啲咩 ? 密到 58M 59M 既級數 ?
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 龍運元朗線改路消息