ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 21:54

andy92 發表於 2021-6-22 21:24
62X 都要入新墟塞下燈,大家打和

新墟都係得仁政街一支燈比較極品,下繁又過咗K51買餸放學時間,都係青公大鑊啲。

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 22:02

Anonymous 發表於 2021-6-22 21:25
有得坐咪得,夾埋青公開都開30分一班就話姐,20分一班仍屬合理班次

On top of 第3點,非常同意
最唔使理區內順走定逆走會增加行車時間嘅只有VIP區綫,頭同尾爭個5分鐘連VIP區自己都唔care。你話有得揀58X/960兼仲密車所有先唔會特登揀60x/961啫。唔通60M/X/61X/263又要逆走去造就所謂屯市尾站出公路?
咁需要屯市直出就行咗去華都叫N飛
仲使限時限刻等15分鐘一班259D

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 22:05

lsc04d11 發表於 2021-6-22 21:52
屯碼人唔嘈班次疏? 試下59M/59X多過十分鐘一班丫 已經嘈到死佢地係無視259d先唔嘈佢既疏者又有人成日話 ...

屯轉成日等59M/X救命,條龍水蛇春咁長,前面良田山興屯市安友就拍烏蠅,59M/X疏車唔嘈就有鬼。

FBI2 發表於 2021-6-22 23:08

建議大家全部入去俾嬲

樂仔〞 發表於 2021-6-22 23:20

有得坐咪得,夾埋青公開都開30分一班就話姐,20分一班仍屬合理班次

屯轉轉 N260 貴乜鬼 ... 轉乘包架 ... :L

kmb63x 發表於 2021-6-23 00:06

樂仔〞 發表於 2021-6-22 23:20
屯轉轉 N260 貴乜鬼 ... 轉乘包架 ...

轉N260一落公路就VIP區,所以VIP區根本無嘢好嫌
碼頭要玩埋屯門東北先返到去......

HG6729 發表於 2021-6-23 00:37

屯東咪仲慘出去得67M 67X… 263M又冇埋 勉強叫有261但係…

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-23 09:41

FBI2 發表於 2021-6-22 23:08
建議大家全部入去俾嬲

畀嬲佢個post會當反對呢個方案

FBI2 發表於 2021-6-23 09:43

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-23 09:41
畀嬲佢個post會當反對呢個方案

各位應去信屯門區議會各議員,放大該議員的惡行。

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-23 10:21

以67M/67X嘅班次同走線,甚至喺繁時屯轉嘅擠塞程度嚟講,快就係快左,不過都唔會多。
唔係話你唔值得直出,兆康從來都無全日直出過,甚至連全日東九線都冇,「將碼頭冇直出嘅情況轉移左畀兆康」係講唔通
況且267X即將改快,就真係有一條直出嘅繁時線

無錯

不過新方案下,258P同267X仲使唔使改路存在疑問
喺新方案出爐下,完全無提過

就咁計,如果267X照改路但62X早繁冇延長的話
嶺南,景峰早繁就少咗車出東九龍
一定載唔曬同點講都唔通
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 2021-22 RPP 九巴62X、259D修訂方案