樂仔〞 發表於 2021-6-13 15:29

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-13 15:20
自從綑綁62X全日失敗後,想頹做66M仲多過57M
睇表定班次同疫情班次就知

都唔係架,57M 同 66M 其實兩個班次一樣咁恐怖,話唔話比你知咁解 ;P

he_01 發表於 2021-6-13 15:33

樂仔〞 發表於 2021-6-13 15:29
都唔係架,57M 同 66M 其實兩個班次一樣咁恐怖,話唔話比你知咁解

一條開緊15 一條開25

1320 發表於 2021-6-13 16:08

he_01 發表於 2021-6-13 15:33
一條開緊15 一條開25

15分鐘算係咁, 但25真係恐怖邊次

lsc04d11 發表於 2021-6-13 16:23

樂仔〞 發表於 2021-6-13 13:56
如果青雲路同西鐵站 + 市中心 + 安友比,15 分鐘基本上走唔甩
簡單少少,現時 57M ETA 山景去屯轉 12 分 ...

可能當年66最趕客個point 係由7.3 升到10.2者
搭到熱狗66平過冷氣57M 而66沿途真係唔太多地方要承受熱島效應
😆

我當年都係為熱狗價(加33A/37轉乘)不停搭66

樂仔〞 發表於 2021-6-13 16:26

lsc04d11 發表於 2021-6-13 16:23
可能當年66最趕客個point 係由7.3 升到10.2者
搭到熱狗66平過冷氣57M 而66沿途真係唔太多地方要承受熱島 ...

66 兜安友已經無哂山景大興客,根本慢得太誇張

paul2357paul 發表於 2021-6-13 16:43

跟住下午仲要有時黎個塞皇珠路東行
唔同A33X機場方向係唔受塞皇珠路東行影響

lsc04d11 發表於 2021-6-13 20:15

我相信當年加經安友年代兜雅都一定耗時過兜安友豐景園

同埋當年梗係恃住要去葵涌就要搭佢而且仲要收深水埗價

lsc04d11 發表於 2021-6-16 19:02

今日5點幾皇珠路往元朗方向近友愛出事搞到九龍東三條線eta全陣亡 (應該回唔切車)其實屯門九東繁時三條線都行皇珠路 真係好唔應該改258P全日及入轉車站 加多少少267X班次(因不入轉車站) 62X變258P營運mode又好唔好呢?宜家1902架267X尾車先喺九龍灣 啲客走晒佬。。。全車8人去緊彩虹

HG6729 發表於 2021-6-16 19:19

今日5點幾皇珠路往元朗方向近友愛出事搞到九龍東三條線eta全陣亡 (應該回唔切車)其實屯門九東繁時三 ...

我以為267X 冇左落觀碼搭268C….
返到西北最多轉西鐵

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-16 19:35

今日5點幾皇珠路往元朗方向近友愛出事搞到九龍東三條線eta全陣亡 (應該回唔切車)其實屯門九東繁時三 ...

下繁好多車都係私出九龍開,加埋而家全GPS
知道陣亡就唔應該再派車出去陣亡位塞,影響唔應該咁大
唔需要永久改道,可以私下加班258P兼臨時停屯轉,正如58X喺運動期間都停過屯轉
頁: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 2021-22 RPP 九巴62X、259D修訂方案