ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 18:47

LN9267 發表於 2021-6-22 18:25
https://www.facebook.com/102924944447959/posts/556230429117406/?d=n

有區議員整合了有關方案,相信他 ...

話說呢位VIP區議員出親post講62X/259D都有一堆當區VIP居民comment話反對62X延長兆康
凍過水就未必,畢竟九巴好落力堆同其他區議員都
基本上OK,碼頭亦都冇因疏咗車而大造文章。好心搞掂埋最後一個鐘一條綫做曬就好收貨。

連冧巴都話複雜上鋼上線,你複雜得過而家唔同時段兩個相反方向搭62X/259D?

FBI2 發表於 2021-6-22 18:54

LN9267 發表於 2021-6-22 18:25
https://www.facebook.com/102924944447959/posts/556230429117406/?d=n

有區議員整合了有關方案,相信他 ...

成班行家入去圍揪佢啦

天空之神 發表於 2021-6-22 18:58

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 18:47
話說呢位VIP區議員出親post講62X/259D都有一堆當區VIP居民comment話反對62X延長兆康
凍過水就未必,畢竟 ...

其實有 62P 個人認為老九好有誠意好有heart 用心聽用心做

Anonymous 發表於 2021-6-22 19:00

名呢家嘢係掩眼法啫,作為常客又真係唔覺有咩問題,搭搭下就慣架啦
不過如果60M/60X尾班車可以遲小小,就到259D咪最好, 就唔到都唔會夾硬反對

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 19:18

天空之神 發表於 2021-6-22 18:58
其實有 62P 個人認為老九好有誠意好有heart 用心聽用心做

堆VIP居民都幾極品下,由細到大養成VIP自我中心。人哋冇直車就要人轉車都唔想延長,自己樓下綫就最好冇延長嘅情況下可以加密。

neoplan720p 發表於 2021-6-22 19:25

上繁唔改number又可以話混亂;
加左number都可以話亂。
你贏哂。

天空之神 發表於 2021-6-22 19:25

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 19:18
堆VIP居民都幾極品下,由細到大養成VIP自我中心。人哋冇直車就要人轉車都唔想延長,自己樓下綫就最好冇延 ...

當年拆 62X 出黎剩係服務佢地就嫌 30 分太疏車果種

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 19:28

天空之神 發表於 2021-6-22 19:25
當年拆 62X 出黎剩係服務佢地就嫌 30 分太疏車果種

最好62X全日唔延長仲有得加班

neoplan720p 發表於 2021-6-22 19:33

ccchhhuuunnn 發表於 2021-6-22 19:28
最好62X全日唔延長仲有得加班

可以呀,殺左條61X,
將黃大仙、新蒲崗堆客推返去62X,
咁62X就有得加班。

#曲

Anonymous 發表於 2021-6-22 19:48

堆VIP居民都幾極品下,由細到大養成VIP自我中心。人哋冇直車就要人轉車都唔想延長,自己樓下綫就最好冇延 ...

其實就今次重組而言,呢種程度嘅補償方案係合情合理,亦解決到問題,諗唔到有咩理由需要反對班次方面,要求嘅只係有位坐,但估計冇呢啲問題

至於嗰啲長轉短嘅重組又係另外一啲故事,唔可以相提並論

頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 2021-22 RPP 九巴62X、259D修訂方案