214P_world 發表於 2022-9-23 18:04

ivan920 發表於 2022-9-23 13:25
將石好能就係「296」,第一代「296」即現時「296M」,都係個句,呢條線係下年 RPP 最大可能係落觀塘道同埋 ...

延長至康城(但兜將軍澳南)的意義何在? 康城會搭嗎?

ivan920 發表於 2022-9-24 00:11

214P_world 發表於 2022-9-23 18:04
企係九巴角度,路線網絡同市佔率都重要,290X 康城都唔多人上車

BlackBird 發表於 2022-9-24 00:54

用290X行法慢到嘔, 當然無人
如果行跨灣橋去康城站既話, 我覺得唔錯

kingprowm 發表於 2022-9-24 12:11

馬鞍山好幸福,開直達將軍澳線一開就全日:)

雖然部份路線因為屯馬線和沙中線相繼通車而減班,但有新全日線,都有賺啦

hadboy5 發表於 2022-9-24 12:28

kingprowm 發表於 2022-9-24 12:11
馬鞍山好幸福,開直達將軍澳線一開就全日

雖然部份路線因為屯馬線和沙中線相繼通車而減班,但有新全日線 ...

其實到目前為止,因為沙中線屯馬線亂減班次的巴士線有邊幾條

JX9097 發表於 2022-9-24 12:58

80X, 89B

將軍澳特快 發表於 2022-9-24 13:04

都唔明九巴點解唔做大轉-馬市貴價特快

JX9097 發表於 2022-9-24 14:56

將軍澳特快 發表於 2022-9-24 13:04
都唔明九巴點解唔做大轉-馬市貴價特快
招標線
開線前應該都冇改動空間

我覺得慢慢可以改成
大老山《》恆耀《》市中心《》烏溪沙
(必要時可以入埋泥涌)

WN4156 發表於 2022-9-24 15:29

80,88K,89,85K,86K,89B,80X,89X

FBI2 發表於 2022-9-24 15:41

WN4156 發表於 2022-9-24 15:29
80,88K,89,85K,86K,89B,80X,89X

唔算亂減啦
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: 九巴將馬線服務安排