WN4156 發表於 2021-11-11 14:11

ATSE40 發表於 2021-11-11 13:19
下週減班亦包括九巴 5 及 270。
富山開

270 7-10分鐘以咁短程已經疏,仲要假日 1800後15-20?佢唔關屯馬事!

jocosben 發表於 2021-11-11 14:14

FBI2 發表於 2021-11-11 13:39
5仔早就要減,打到應一應,繁時客量跌唔少,不過非繁冇乜分別。

宜家睇似非繁減得勁d

andy92 發表於 2021-11-11 14:18

WN4156 發表於 2021-11-11 14:11
270 7-10分鐘以咁短程已經疏,仲要假日 1800後15-20?佢唔關屯馬事!

冬天與其企係街等車,不如直接行路返去

278x 發表於 2021-11-11 14:38

以一條短途線嚟講, 270都真係做得好差
本身都成日偷雞開10-15無定向
北區人放得工返到上水多數都過7點之後, 但狗巴仲係用市區線模式去諗繁忙時間
依家8點前開10都有時要企人, 咁都仲要減
星期一至五1900就已經開12-15, 翠麗天平都仲可以話行, 但皇府山嘅真係多得狗巴唔少 (雖然有70K同277E揀, 但都唔係密車)

tommy14D 發表於 2021-11-11 14:48

kay 發表於 2021-11-11 14:08
今次大規模減班高章得黎又低調

終於明點解今次屯馬通車

好似得做秀茂坪所有巴士線中末被cut班

hk20020062 發表於 2021-11-11 15:20

其實城隧線暗地都減咗

tina 發表於 2021-11-11 15:58

del

WN4156 發表於 2021-11-11 16:13

tommy14D 發表於 2021-11-11 14:48
好似得做秀茂坪所有巴士線中末被cut班

13M,13X,601,95,93A,95M咪cut咗!

ATSE40 發表於 2021-11-11 16:39

tina 發表於 2021-11-11 15:58
ching 介唔介意唔好將唔同日期減班嘅路線mix埋係同一篇post到
其實都有啲亂,建議開新post好過 ...

想知邊一條線唔係 15 號嘅頭班車減班?

tina 發表於 2021-11-11 16:41

ATSE40 發表於 2021-11-11 16:39
想知邊一條線唔係 15 號嘅頭班車減班?

sor眼殘睇錯日期
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 九巴 5、6C、6X、26、28、74K、85M、85X、215X、270、N271 調整班次