2076 發表於 2022-8-27 02:17

KU_7002 發表於 2022-8-27 02:13
咁都一樣可以sell 795X 去到彌敦道啊
更何況順走既話,美孚/長沙灣都無位擺 ...

泓景臺 / 海達邨。
泓景臺 -> 美孚 -> 長沙灣道
長沙灣道 -> 美孚 -> 荔枝角道 -> 掉頭 -> 泓景臺

海達邨 -> 海麗邨 -> 寶輪街 -> 美孚 -> 長沙灣道
長沙灣道 -> 美孚 -> 荔枝角道 -> 碧海藍天 -> 海達邨

GA6072 發表於 2022-8-27 02:18

superbus 發表於 2022-8-27 02:11
疫情前就人等紅van, 疫情後就紅van等人
就算呢幾個月有番飯市, 排紅van既人都明顯少過幾年前
同埋Megabox ...

22M好似無偉業街天橋黑洞既煩惱

city_alexander 發表於 2022-8-27 02:20

GA6072 發表於 2022-8-27 02:21

2076 發表於 2022-8-27 02:17
泓景臺 / 海達邨。
泓景臺 -> 美孚 -> 長沙灣道
長沙灣道 -> 美孚 -> 荔枝角道 -> 掉頭 -> 泓景臺

如果係勁既話

西九可以話無位,借D意放過埋葵涌道

superbus 發表於 2022-8-27 02:27

GA6072 發表於 2022-8-27 02:18
22M好似無偉業街天橋黑洞既煩惱

偉業街塞到唔識郁就會快, 但正常冇車時間, 用22條路會再慢多5分

limited 發表於 2022-8-28 04:09

JX9097 發表於 2022-8-27 00:25
連埋我同女朋友,將轉有三四個人落車
冇特別為意轉車定行上去興田/ 秀茂坪

有125車長坐鎮, 就算原本夾到都可以變夾唔到

teddybus 發表於 2022-8-28 05:03

city_alexander 發表於 2022-8-27 02:20
關你鬼事,係人都知你買九巴月票出入炮台山至將軍澳,咁你話明一個崩都唔會益城新又點會坐新巴

記著唔 ...

690九巴班次咪搭囉
人哋講明會睇九巴時段搭車㗎!

wawa0006 發表於 2022-8-28 12:56

793反正都碌九龍灣,如果可以經宏天德朗出返太子道東更好,因為該區一向無直車出深水埗,要直接只能去啟德搭鐵,
行承啟道能避免下繁啟祥道出偉業街塞車黑點脫班之餘,行車時間亦不會相差太多,又能擴展客源。

ahken 發表於 2022-8-28 13:11

關你鬼事,係人都知你買九巴月票出入炮台山至將軍澳,咁你話明一個崩都唔會益城新又點會坐新巴

記著唔 ...

你大可放心,我的確唔會坐690(只限屎水時段)

ahken 發表於 2022-8-28 13:13

wawa0006 發表於 2022-8-28 12:56
793反正都碌九龍灣,如果可以經宏天德朗出返太子道東更好,因為該區一向無直車出深水埗,要直接只能去啟德 ...

時間會唔會仲耐咗好多?如果會嘅話又可能有反對聲音
頁: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 793客量報告 (最新更新:20221120 - #830)